Место и Распоред на Зен Медитација


Визбаден

Ролф Шоферс, (Rolf Schoffers)

Rolf Schoffers
Зен Медитација
Сре.
18.00 - 19.00 часот
Телефон
E-Пошта

Мајнц

Кристијан Копфер и Др. Наталија Копфер , (Christian Kopfer y Dr. Natalia Kopfer)

Christian Kopfer und Dr. Natalia Kopfer
Зен Медитација
Вто.
20.00 - 21.30 часот
Чет.
20.00 - 21.30 часот
Телефон
E-Пошта