Зен Центар Тао Чан


Адреса на канцеларија

Тао Чан Центар e.V.
Ул. Аделхаид бр.37 (Adelhaidstr.37)
D-65185 Визбаден
Германија

Адреса на Зен-Вечер

Алеа Вили Брандт 18 (Willy Brandt Alee 18)
D-65197 Визбаден
Германија

Информации

Телефон: +49 (0)611- 940 62 31

Факс +49 (0)611 - 940 62 32


Испратете ги вашите прашања и коментари

Г-ѓа/Г-ца Г-дин

* Задолжително