Распоред на тренинзи


Фудоки Доџо,Визбаден

Ролф Шоферс, Rolf Schoffers

Rolf Schoffers
Аикидо
Вто.
18.30 - 19.30 h
19.30 - 20.30 h
Сре.
20.30 - 21.30 h
Чет.
19.30 - 20.30 h
Jeet Kune Do
Вто.
20.45 - 22.00 h
Сре.
19.00 - 20.15 h
Пет.
20.15 - 21.45 h
Телефон:
E-Пошта: